С Новым годом!!!

З Новим роком!

Новий рік потрібен дітям для казки, невдахам – як точка відліку нової надії і іншим – для веселощів. Вірю, що саме для вас – це привід посидіти в теплому родинному колі, приготувати та поласувати смачненьким, пригадати, те, що вас об’єднало….

Бажаю в Новому році бути успішними та, безумовно, коханими! Робіть усе для того, щоб ваша родина була щасливою. Усім допомогти та врятувати усіх неможливо, тому потурбуйтеся про найближчих до вас людей і побачите, що зміни до кращого можливі і реальні.

Веселих вам свят!!!

Маю надію бачити ваші щасливі обличчя в новому році!!!

 

Макеты календарей, печать
Календар перекидний на стіну із фото форматом А3

Люди, привыкшие к самоуважению,

не обращают внимания на ширпотреб,

предпочитая индивидуальный подход.

Замовити макет календаря форматом А3 із вашими фото.

Готую календарі для подарунків рідним із вашими фотографіями. Це незвичайні подарунки, які останнім часом набувають популярності. Адже кожен тепер фотограф, до кого до рук потрапив смартфон. Маєте багато красивих фото, незабутніх годин… залишити їх на папері – подарувати вічність.

Читати далі
Love
Зима – значит скоро весна

2 Декабря! Повод потешиться от того, что у нас так весело хрустит под ногами снег, а дома нас ждут теплые объятья любимых…и запах ванили… горячих пирожков или ватрушек, которые самые вкусные в мире!!!… Пузатый чайник знаменит в любое время года… Зима – значит скоро весна… Будет весна вы считаете? Да я считаю…я ведь давно эту старую книгу читаю…
Love